Recents in Beach

AMACA GÖRE KARDİYO PLANLARI

 AMACA GÖRE KARDİYO PLANLARI


Herkese merhabalar! Kardiyo, kilo vermede önemli bir silahtır ve bu silahı nerede, ne zaman, ne kadar süre ile kullanacağımızı doğru planlarsak çok büyük fayda sağlarız. Aklınızda birçok soru ile araştırma yapıyorsunuz ve soruyorsunuz: Ne zaman, ne kadar süre yapmalıyım? Yağ yakmak istiyorum, ödem atmak istiyorum ve bunları kısa sürede sağlamak istiyorum. İşte bu kısa yazımızda size bunların püf noktalarını çok anlaşılır şekilde sunuyoruz.

Bulk Dönemindeyseniz:

Antrenman sonrası 20-25 dakika düşük yoğunluklu kardiyo yapın. (Bu, iştahı artırır.)


Yağ Yakmak İstiyorsanız:
Antrenman sonrası veya sabah aç karnına 45 dakika düşük yoğunluklu kardiyo yapın.


Su Atmak İstiyorsanız:

Antrenman sonrası ve sabah aç karnına 30 dakika orta-yüksek yoğunluklu kardiyo yapın. Bu programı günde 2 kez uygulayın ve maksimum 2 ay devam edin.


Her şey bir bütün olarak sağlanır. Kilo vermek sadece kardiyo yapmak ile mümkün değildir; nasıl ki sadece antrenman yapmak kas gelişimine tek başına çözüm olmuyorsa, kilo vermek için de sadece kardiyo yapmak yeterli olmaz. Bunun yanında doğru bir beslenme planına ihtiyacınız var ve bu rutinleri takip etmeniz gerekiyor. Ne kadar ve ne yediğiniz, ne sıklıkla kardiyo yaptığınız (süre ve terleme düzeyi), günlük içtiğiniz su miktarı, nasıl bir antrenman rutinine sahip olduğunuz ve bu antrenman rutininde ağırlıklarınızın arttığını kontrol ettiğiniz basit parametreleri bilirseniz, vücudunuzu çok kısa sürede forma sokabilirsiniz. Bunun için profesyonel sporcuların kullandığı "Antrenman ve Beslenme Defterimizi" inceleyebilirsiniz.






Yazılarımızı instagramdan takip etmek için
instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.




Yorum Gönder

0 Yorumlar